ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Και η Δούκισσα δείχνει ότι είναι στα καλύτερά της.

Ένας... πρίγκιπας για τη Δούκισσα. Βρήκε τελικά η παρουσιάστρια τον πρίγκιπα του παραμυθιού που έψαχνε μετά το χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη; Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Real News και τη δείχνουν μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη όπως ήταν επόμενο προκάλεσαν σάλο, όσο κι αν η Δούκισσα κράτησε επιμελώς το στόμα της κλειστό. Ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τα προσωπικά της. Μόνο και μόνο όμως το γεγονός ότι δεν διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με τον Θεοδωρίδη λέει πάρα πολλά.

Ποιος είναι όμως ο άγνωστος πρίγκιπας της παρουσιάστριας που έχει μπει στη ζωή της εδώ και τέσσερις περίπου μήνες; Όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε ότι ο γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα και νυν αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη είναι γνωστός για τέσσερα πράγματα. Ποια είναι αυτά; Το πάθος του για τον Ολυμπιακό, το υψηλό του IQ, η ευγένειά του (μιλά σχεδόν πάντα στον πληθυντικό στους συνομιλητές του) και οι επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο.

Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και του περίφημου πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ εδώ και χρόνια είναι ο διευθυντής σκάουτινγκ της μεγάλης του αγάπης, του Ολυμπιακού. Μεγαλωμένος ουσιαστικά μέσα στο Καραϊσκάκη λόγω του πατέρα του αλλά και του Σωκράτη Κόκκαλη έγινε ποδοσφαιράνθρωπος και δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του.


Low profile
Προτιμά να κρατά πολύ χαμηλό προφίλ και αποφεύγει διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν διαθέτει το κλασικό στυλ του τεχνοκράτη, που θα φορά συνέχεια κοστούμι και γραβάτα. Προτιμά να είναι πιο "ελεύθερος" ενώ όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο του στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά του αρέσει να κυκλοφορεί στο Κολωνάκι. Αγαπημένος του καλοκαιρινός προορισμός είναι η Μύκονος όπου απολαμβάνει τα μπάνια του στην παραλία της Ψαρρούς, ενώ έχει πάθος και με τις Σπέτσες. Η παρέα του είναι τα ετεροθαλή του αδέλφια Σωκράτης και Ντίνος Κόκκαλης. Άλλωστε μία ολόκληρη ζωή είναι μαζί.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Μάλιστα λέγεται ότι στα νυχτερινά περάσματά του από το Rock'n'Roll της Λουκιανού, μαγνήτιζε τα γυναικεία βλέμματα και τα κορίτσια "έλιωναν" για ένα του βλέμμα ή ένα του χαμόγελο. Οι παρουσίες δίπλα του εντυπωσιακές κι εκείνος πάντα ευγενικός και προστατευτικός. Η τελευταία εντυπωσιακή παρουσία στο πλευρό του ήταν η Δούκισσα Νομικού. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν έδειξαν ένα ζευγάρι ταιριαστό και διαχυτικό. Όλοι μιλούν για το νέο μεγάλο έρωτα της πόλης. Βέβαια σε αυτό μόνο ο χρόνος θα δώσει την καλύτερη απάντηση...

Τι λέει η Δούκισσα

Αν και είναι γνωστό πως η Δούκισσα Νομικού δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, οι δηλώσεις της ήταν αινιγματικές. "Δεν θα ήθελα να πω κάτι! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν έχω να πω κάτι, θα το πω. Να είστε καλά, φιλιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του "Dancing With The Stars". Μπορεί εκείνη να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι full in love, το χαμόγελό της ωστόσο τον τελευταίο καιρό προδίδει την ευτυχία της.
Πηγή: Περιοδικό YES!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top