ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Εισιτήρια με 12 ευρώ σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity και στην απ' ευθείας γραμμής Αθήνα-Καλαμπάκα. Με μειωμένο εισιτήριο, στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12 ευρώ, θα συνεχίζουν να ταξιδεύουν οι κάτοχοι της ευρωπαϊκής κάρτας νέων στο σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών -Θεσσαλονίκης- Αλεξανδρούπολης, καθώς και στην απ' ευθείας γραμμή Αθήνα- Καλαμπάκα.
 Συγκεκριμένα,προβλέπεται η διάθεση στους κατόχους της ευρωπαϊκής κάρτας νέων συνολικά 3.000 θέσεων ανά μήνα, στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12 Euro, για τη μετακίνηση τους σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity στις γραμμές Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, καθώς και στην απ' ευθείας γραμμής Αθήνα-Καλαμπάκα με τους όρους που γίνεται μέχρι σήμερα η διαχείριση των εκπτωτικών προσφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (εξαίρεση δηλαδή των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες σε ορισμένες αμαξοστοιχίες).
 Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ και Κοινωνικός Πόρος.
 Οι εκπτωτικές τιμές θα καλύπτουν όλο το φάσμα των αμαξοστοιχιών, για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης στις παραπάνω γραμμές και θα είναι διαθέσιμες το πολύ μέχρι 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας, υπό την προϋπόθεση, ότι δεν έχουν ήδη πωληθεί. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου οι συγκεκριμένες θέσεις θα διατίθενται στο επιβατικό κοινό στην κανονική τους κατά περίπτωση τιμή.
 Οι εκπτωτικές τιμές είναι προς το παρόν διαθέσιμες για τους κατόχους της κάρτας μόνο μέσω θυρίδων πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όπου υπάρχει μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται, πως η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι κάρτα εκπτωτική και όχι πιστωτική και έχει ισχύ στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες 38 χώρες της Ευρώπης. Προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιείται ήδη από περίπου 5 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος άνω των 100.000 προσφορών για ταξίδια, πολιτιστικά γεγονότα, μεταφορικά μέσα, βιβλιοπωλεία, υπηρεσίες, καταστήματα και πολλά άλλα. Στην Ελλάδα τα ενεργά μέλη της αγγίζουν τα 20.000.
 Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.europeanyouthcard.gr, www.neagenia.grwww.trainose.gr.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top