ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Έφτασαν ως την κορυφή του Ολύμπου για να προκαλέσουν οι ΣκοπιανοίΤο κόμπλεξ φαίνεται είναι αντιστρόφως ανάλογο του κρατιδίου στα βόρεια σύνορά μας. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής της FYROM έφτασε ως την κορυφή του Ολύμπου για να υψώσει τη σημαία-πρόκληση για την Ελλάδα με τον Ήλιο της Βεργίνας Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της FYROΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, είναι δεδομένο ότι ήθελε να προκαλέσει. Φυσικά και γνώριζε ότι η συγκεκριμένη σημαία έχει αντικατασταθεί βάσει συμφωνίας FYROM Ελλάδος και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί είχαν κρίνει ότι αποτελεί πρόκληση.
Πηγή ΦΩΤΟ TWITTER
Πηγή ΦΩΤΟ TWITTER
Ωστόσο ο νυν αντιπρόεδρος της Βουλής των γειτόνων και σύμβουλος του πρωθυπουργού της χώρας προτίμησε φτάνοντας στην... κορυφή της Ελλάδας να υψώσει αυτή τη σημαία.
Πηγή ΦΩΤΟ FACEBOOK
Πηγή ΦΩΤΟ FACEBOOK
Αν και κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι δίδεται μεγάλη σημασία σε μια ιδιωτική επίσκεψη υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι ο κύριος αυτός κατέχει επίσημη κρατική θέση και δημοσίευσε τις εικόνες αυτές σε δίκτυα όπως το facebook και το twitter που θεωρούνται διεθνή μέσα.
Πηγή ΦΩΤΟ FACEBOOK
Πηγή ΦΩΤΟ FACEBOOK
Ακόμη πάντως απ' το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση
loading...
 
Top