Για να φτιάξεις αυτό το υπέροχο σνακ θα χρειαστείς..
ιταλικό σαλάμι, παρμεζάνα σε φέτες και πιπερίτσες.
Πώς να το κάνεις..
Ξεκίνα κόβοντας την κάθε φέτα σαλαμιού στη μέση. Κάνε το ίδιο και με την
παρμεζάνα. Τύλιξε τη φέτα σαλαμιού και τη φέτα τυριού και βάλ’τες και τις
δύο μέσα στην πιπερίτσα. Φρόντισε να μην εξέχουν πολύ (όπως στη φωτογραφία).
παρμεζάνα. Τύλιξε τη φέτα σαλαμιού και τη φέτα τυριού και βάλ’τες και τις
δύο μέσα στην πιπερίτσα. Φρόντισε να μην εξέχουν πολύ (όπως στη φωτογραφία).
Σέρβιρε αμέσως τις πιπερίτσες σου ή βάλ’τες στο ψυγείο για μερικές ώρες
μέχρι να τις σερβίρεις.
μέχρι να τις σερβίρεις.
Έξτρα tip: Μπορείς να αντικαταστήσεις το τυρί και το σαλάμι με ό,τι αλλαντικά
θέλεις εσύ και να διατηρήσεις τις πιπερίτσες σου για μερικές εβδομάδες στο
ψυγείο έτσι ώστε να έχεις ένα έτοιμο σνακ ανά πάσα στιγμή.
θέλεις εσύ και να διατηρήσεις τις πιπερίτσες σου για μερικές εβδομάδες στο
ψυγείο έτσι ώστε να έχεις ένα έτοιμο σνακ ανά πάσα στιγμή.
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.