ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι μισές βάρδιες μένουν ακάλυπτες από την υποστήριξη του ΕΚΑΒ και σε περίπτωση ανάγκης, θα έρχεται όχημα από την Ακράτα.
Εξακολουθεί να λειτουργεί το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, αλλά η περίπτωσή του γίνεται πλέον... ιδιαίτερη, καθώς δεν υποστηρίζεται από βάρδια ασθενοφόρου, ώστε να γίνονται σε αυτό διακομιδές ασθενών.

Στην πλήρη υποβάθμιση και απαξιώση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων αναφέρεται στην ανοικτή επιστολή του ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δημήτρης Βαρβιτσιώτης, εκμπέμποντας σήμα κινδύνου για τους κατοίκους της ορεινής περιοχής.

"Δυστυχώς οι φόβοι για απαξίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων επιβεβαιώνονται. Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη όσο και του Προέδρου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην οποία ανήκει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, ότι η λειτουργική ικανότητα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων δεν θα διαταραχθεί με την λειτουργική υπαγωγή του στο Νοσοκομείο Ανατολικής Αιγιαλείας, εν τούτοις άρχισαν ήδη τα πρώτα σοβαρά προβλήματα με την ελλιπή κάλυψη υποστήριξης με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου", διαμαρτύρεται, με επιστολή του, ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Η αιτία της ελλειπούς κάλυψης είναι ότι οι οδηγοί των ασθενοφόρων από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων μετατέθηκαν στο ΕΚΑΒ και με βάση τα όσα ισχύουν για τους διασώστες του ΕΚΑΒ αντί να είναι σε κάθε όχημα ένας είναι δυο εργαζόμενοι.

Συνεπώς, οι μισές βάρδιες μένουν ακάλυπτες από την υποστήριξη του ΕΚΑΒ και σε περίπτωση που συμβεί κάποιο περιστατικό θα καλυφθεί η μεταφορά του από ασθενοφόρο που θα έλθει από την Ακράτα, απόσταση περίπου δύο ωρών!
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top