ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στο software με νέες λειτουργίες όπως το Air Command
Αυτό είναι το Galaxy Note III
Το Galaxy Note III παρουσιάστηκε στο εντυπωσιακό event που διοργάνωσε η Samsung στο Tempodrom του Βερολίνου.
Δύο ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η μεγάλη γιορτή τεχνολογίας της IFA, όλα τα βλέμματα στη γερμανική πρωτεύουσα στράφηκαν στο event Unpacked 2013, episode 2. Εκεί οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέο προϊοντικά highlight της εταιρείας.
To Galaxy Note III είναι η φυσική εξέλιξη της σειράς των πιο επιτυχημένων Android phablets και από άποψη specs είναι αναμφίβολα αναβαθμισμένο.
Η εκπληκτική SuperAMOLED οθόνη των 5,68 ιντσών έχει ανάλυση 1920×1080 με 368 ppi και είναι τεχνολογίας AMOLED, αλλά επειδή αναμένεται ενεργοβόρα, η Samsung τοποθέτησε στη συσκευή μια αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 3200mAh.
Το καινούριο Note ενσωματώνει το πιο ισχυρό SoC της αγοράς, βασισμένο σε ARM, με τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 στα 2,26 GHz ή τον οκταπύρηνο Samsung Exynos στο 1.9GHz, αλλά και την Adreno 330, την πιο ισχυρή GPU για συσκευή της κατηγορίας να αναλαμβάνουν τις επιδόσεις.
Διαθέτει 3GB μνήμης RAM, 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με MicroSDXC έως τα 64GB κάμερα στα 13 megapixel (που γράφει και 4K video) και μπροστινή με ανάλυση 2ΜΡ. Το λειτουργικού του νέου tablet της Samsung είναι το Android 4.3. Jelly Bean.
Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στο software με νέες λειτουργίες όπως το Air Command (ένα pop-up menu που εμφανίζεται όταν ακουμπάτε το ανασχεδιασμένο S-pen στην οθόνη), το My Magazine και το Multi Window να καθιστούν ακόμη πιο φιλική προς τον χρήστη την ενασχόληση μαζί του.
Βελτιωμένη είναι και η αισθητική της συσκευής, με δερμάτινη αίσθηση στην πίσω όψη και το πλαίσιο να έχει μειωθεί αισθητά, αλλά και την κατασκευή να δείχνει πολυτελής και στιβαρή.
Η κυκλοφορία του Galaxy Note III αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ευρώπη στις 25 Σεπτεμβρίου.
Στο Unpacked event παρουσιάστηκε και το Galaxy Note 10.1 2014 edition με WQXGA οθόνη ανάλυσης 2560x1600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2,2GHz, 3GB RAM, και εσωτερική μνήμη 16, 32 ή 64GB, και κάμερες ανάλυσης 8 και 2 Megapixels.
Πηγή: www.thegang.gr
loading...
 
Top