ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com



Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης-σύμφωνα με τα βιογραφικά που είναι σπαρμένα σε σελίδες του Διαδικτύου- γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1981 στην Αθήνα.


Είναι ηθοποιός, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου με master στην καρδιά της Μαρίας Ηλιάκη. Ο ηθοποιός- σήμερα 32 ετών-φαίνεται πώς ήταν εκείνος που πριν λίγο καιρό έκλεψε την καρδιά της Μαρίας.

Το κακό για την ίδια την Μαρία ήταν πώς τσιμπήθηκε μαζί του αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα ο δεσμός να σπάσει πριν ακόμη αρχίσει. Βλέπετε ο πιτσιρικάς είχε άλλες βλέψεις.

Κι από την άλλη ο τυπάκος είχε μάθει να κυκλοφορεί ελεύθερος και άνετος και με την σχέση αυτή θα είχε πάντα δίπλα του έναν παπαράτσι. Όλο αυτό το βάρος επηρέασε την συμπεριφορά του μαζί βεβαίως και με άλλα ζητήματα που αφορούν στην επικοινωνία και στα «θέλω» των δυο.

Το αποτέλεσμα ήταν η παρουσιάστρια να κλειστεί ακόμη περισσότερο στον εαυτό της και να λειτουργεί πλέον στα όρια της συνωμοσίας στην προσωπική ζωή της Λέτε σε λίγες μέρες να σκάσει μύτη με τον νέο έρωτά της; Ίδωμεν

loading...
 
Top